Wednesday, 26 December 2012

Majlis Sanding June & Eddy | 23.12.2012





Assalamualaikum..

Kali ni saje update pic sanding June & Eddy pada 23.12.2012 hari ahad..Masa nih datang jemputan adik akak ofis so ambil la gambar wat koleksi..mana tahu ade job orang nak ambik aku sbgai kemera girls diorang...hukhukhuk..amin jika adoh..

Pic yang aku tangkap ni tak ler sehandal kemera Canon ataupun Nikon yang selalu orang pakai tu..Tapi mungkin aku leh tangkap gambar sebaik mungkin bersama Panasonix Lumix GF5 aku..huhu..Gambar pun kalu tgk betul² ade yang out of focus n gegar sedikit (darah gemuruh..hikhikhik<konon²>)..Tapi x pe la just wat koleksi n pemulaan untuk belajar tangkap gambar..

Jika lah ade orang nak aku ambik gambar..aku leh ajer..x mahal pun bayaranyer...Tanya aku leh inbox kt Fb okey..Jom ler tgk picnyooo..sekiaannn...



















































Saya ucapkan Tahniah kepada pasangan ini..Semoga ikatan ini kekal hingga akhir hayat...amin..

Lokasi :  Tanjung Adang, Gelang Patah johor
Cerita cinta:
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDariHATI

Saturday, 15 December 2012

A Thousand Years


Assalammualaikum..
Hai..entry kali nih just aku share lagu yang aku suke sbb lagu nih masa en.suami ajak kuar pg tengok wayang kat jusco bukit indah jer..So x rancang nak tengok cite apa..Dah sampai di panggung wayang ade lak cerita Twiligh Breaking Dawn Part 2..Jadinya aku ajak en.suami tengok cite nih..Ohhhh..maigat... sOo sweeet sgt..tak tahu nak cakap macam mana..gile² lah suke cerita nih..Tak menyesal langsung..Dan aku tacing sikit masa ending cerita nih..coz lagu yang aku kongsikan nih menusuk kalbu aku..lagu nih hanya untuk suami ku yang tercinta konon nya..Bertambah rasa cinta gitu...awwwwcchh..hihi..jom dgr lagu nih..:)
(hanya sesuai untuk orang yang dah berumah tangga sahaja)



Wednesday, 28 November 2012

Nur Rifa Aneesa

Assalammualaikum...

Ini sesaje jer ambil gambar baby neesa nih..Anak kepada abang kak aton..Hari tuh akak opis si kak nor nak pi melawat baru bersalin 21 hari so aku pun ikut jer lah..Dan semestinya aku x melepaskan peluang untuk mengambil gambar..Aku kan gile ambik gambo..hihihi..jom lah tetengok...gambar biase² saje..
okey happy smile...;)






Dah nih jer la aku nak kongsikan gambar yang aku ambil masa tuh..k dah bye..hik hik hik..


Thanks for reading myBLOGspot:
cerita cinta
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI