Posts

Showing posts from October, 2012

Kalau Rindu..

Image
Assalammualaikumm..

Hiihhihii..ini lagu selalu kakak opis slalu buka dan ulang² banyak kali..rindu tetibe..hihihi

siapakah akak opis yang selalu buka lagu nih..nak tahu kah??
Ini lah kak azie..

Kenape buka cerita die sebab.. Die dah behenti kerja.. sebab ape beheni kerja 1 october 2012 dia telah mengalami kemalangan jalan raya di Pasir Gudang. Masa kejadian die nak g kerja.. alhamdullilah die selamat.. tapi doktor sarankan kak azi kena banyak² berehat.. so..die terpaksa mengundurkan diri dan meletakkan jawatanya.. tgk la.. leher die x leh banyak gerak.. sbb ada gabus dalam tudung die..kikiki maap yer kak azie..just begurau..
Dalam kenangan.. huuuuu..jujur aku sedih kak azie behenti.. sebab die kuat bebel.. tu x leh..nih x leh..hihi lak tu gembira sesama.. melahu sesame kat gelang patah pun jadi.. sedih tau..
Ape² pun tetap dalam kenangan sampai bile².. k dah bye.. ;'(
Cerita cinta ashashmaWithLOVEadha CeritaCintaDatangDari_HATI




Kedai abah aku..

Image
Assalammualaikum..
Haaa...kali nih update blog pic kedai bapak aku kat kampung..hihihi..Aku adalah anak keluarga perniaga..tapi aku sebok noh nk keja ngn org..wahahaha..saje nk cari p'galaman, tuh yg kerja mkn gaji..hihihi..Apa² pon aku x pernah lupa yang aku dibersarkan dengan hasil yang halal...Dan jom lah nengok gambar kat bawah lagi ya..
Inilah kedai bapak aku..kat pekan Panchor tuhh..Saje ambik kete² nyer skali..wahahaha..tu lum lori lagi ambik gambo..hahaha...kaya..kaya..kaya..Leman kaya..hahahaha
Kedai bapak aku jual barang² basah..ikan, udang, sotong & macam² lagilah ade..
Ni kucing rezeki namenya..cekeh jer..hahaha..kucing nih ada kat kedai bapak aku banyakk..
Ni untuk kapok ikan, ayam kalu pelanggan nak beli siap siang..
:)
Pokok kat depan kedai..redup jer..
Nih kat depan sungai tuh..Dok jalan depan sikit bgambo..hihii
Kelapa..sape nak kulit kelapa..hahaha..
Kucing handal makan kelapa..hahaha
ecehhh..
Kipas uzur masih digunakan..Di rendam oleh banjir..asal leh guna.…

Aku anak kampung versi 2012

Image
Assalammualaikum..
Ini gambar masa kat kampung di hari Raya AidilAdha..Banyak pic anak buahh sajer.. Biasa la aku banyak anak buah..comil² gitu..kebanyakkan gambar banyak edit..hihihi...ape² pon jom la cuci mate..ayohhhhh...
Budak kampung..
sweeetttt..
x sedia..hahaha
mana kasut??
wasappp..
posing jgn x posing yer
:)
akal²
smileee...:)
Jomm balikkk kampung...
kakak ipar tiri n anak buah tiri
mak aku posing..kikiki
semua nk tgk luoo..
pandang²
cehh..nana..
uweeekkkk...
nana
:)
atok aku