Posts

Showing posts from September, 2013

Memori : Bulan madu, Pulau Langkawi, 2012

Image
Assalammualaikum..

HAHAHA..belum tulis pape dah ketawe..Entry ni masih cerita dah basi..tapi nk hapdate jugak.. Kami pergi bdua saje..Hannymoon 2nd kater nyer..Hokk alohh.. Kami pergi pon naik bas jer..Sbb pergi bcuti bajet saje.. 12 JAM jugak nk sampai..Lagipun pakaej ni dapat hadiah dari Boss..huhu Tapi bas ke pjalanan lain pakai wet sendiri lah..Maka bajet kami naik bus saje.  wink wink:)
Sampai saje di langkawi..kami terus jalan kaki ke terminal Ferry.. Tunggu lah stgah jam jugak..Rege tiket x ingat.wawawa..sebab cerita dah bjaman.. :)
Yeahhh dah sampai..Muka teruja en.somi sampai je Pulau langkawi..hikhikhik "Cpt sayang." katernyee
Bestthhh dah sampai...kami chek in kat Mali Perdana Resort.. Dalam pekej tu byk pilihan tapi kami pilih tempat ni..:)
Cantik kan biliknye..huhu..teruja..puas hati..
Pose sikit..hihihi
Nak jugak post
Time too jejalan..kami nk poyi ke Underwater world..dekat je..jalan kaki dah sampai :) And pic bawah sume nih kat Under water world Pulau langkaw…