Posts

Showing posts from 2017

Sanrio Hello Kitty Theme Park & Thomas Town, Nusajaya Jb.

Image
Assalammualaikum.

Hai saje nak kongsi pengalaman masa pergi indoor theme park di Puteri Harbour Johor baharu.. Mungkin ada yang pernah sampai jejalan kat Puteri Harbour tu tengok kapal, ada event karnival atau ekspo kan.. Yang tak tahu tu mesti tertanya2 kat mana Puteri Harbour tu? Puteri Harbour tu dekat Iskandar Nusajaya Johor Baharu. Kalau datang JB ikut je sign board die akan ade tunjuk arah, selalu jalan dengan Legoland lah juga.Tapi Hello kitty ni bukan kat legoland ye die kat Puteri Harbour. Dan tak sangka ada In door Theme Park kat situ tau. Nama tempatnye Sanrio Hello Kitty Theme Park dan Thomas Town / The Little Big Club. Theme park ni sesuai sangat lah nak bawa anak-anak main time cuti sekolah musim hujan sekali pon sebab dalam komplex kan.. Tak panas.. anak-anak pon suka sampai tak mau balik..HUHUHU. Ingatkan Theme park tu kecil je rupanya besar juga ada tiga tingkat. Ada kedai makan, Hello kitty Cafe, Watson, Starbucks, Dc Comics Super Heroes Cafe, Kenny Roger's Roast…