Posts

Showing posts from April, 2014

Alhamdulilah...yeahhhh!!! I'm pregnent 5week

Image
Assalammualaikum..
"Apabila kita redha pada sesuatu yang mengecewakan hati kita, maka percayalah Allah akan mengantikan kekecewaan yang tidak dijagka"
Subbhanallah, Alhamdulilah..Akhirnya...I'm pregnent 5 week!!!!!!...Hanya allah saja tahu perasaan kami.. 2 tahun 6 bulan kami sabar dengan ujian yg diberi..Arghhh..x tahu nak cakap ape..hanya sedih + gembira .. sebelum dan selepas operation cyst mcm² dugaan yang aku tempuh dgn sabar..Tuhan saje yang tahu..Thanks husban, family & org yg kenali aku bagi semangat tak putus²..Hope kandungan ini membesar dgn baik & selamat..Amin..
En.laki masih dlm terkejut, terkedu, & blur..ok sama la ngn aku tpi tak terkejut sangat lah..sbb aku yang rasa deria nih..rasa 9 hari lewat datang bulan..plak tu lain macam jer selera.nak makan itu nak makan ini..Ade ape² ker?? akhirnya terjawab buat test UPT kat uma.. mula² tak nak check sbb takut kecewa lagi..tapi kuatkan ati try jugak UPT disaran oleh akak opis..masa tgk kputusan upt t…

Percutian ke Pulau Perhentian Kecil Terengganu

Image
Assalammualaikum..

"Allah is the Best Planner!!!.. Ada hikmahnya kami belum ada kehadiran si Dhia, Maka aku akan bercuti semahu²nya dengan suami tercinta dan aku akan cipta kenangan bersama² sebanyak mungkin..Insyaallah dan suatu hari nanti aku akan bawa si Dhia bcuti bsama² amin"
Waaaaaaahhhh...seronok giler bcuti ke pulau perhentian..Pulau yang sangat cantik..Jernih sangat²..Subbhanallah..Kebiruan airnya sampai tak nak balik Jb dah..Macam dah tak payah g pulau luo negara lagi dah..Habiskan bercuti kat Pulau² Malaysia dulu nih cfm giler terpegun sampai la ni..hok aloh..Nih gara² mysister tak sabar nak pergi becuti lah ni aku terjebak follow die..Tapi aku tak g ngan die..die g ngn kawan² die dua minggu lepas..So aku tak tahan tgk pic² die dan akhirnyaaaaaa aku pujuk en.suami bercuti kesana dan terus booking resort..KAKAHKAHKAH..maafkan ku en.suami kerna turuti kehendak minatku.. (senyum sampai nampak gusi (^_^) )

Ok ok ok ok dah sambung cerita lagi..Tiap kali aku nak g becut…