Posts

Showing posts from May, 2013

Genting Highland

Image
Assalammualaikum.. Hai follower yang slalu sudi singgah myblogger..kali ni aku update lewat sikit..hikhihik..Keletihan n lemah longlai melanda...So nk update pon x larat deh..Dan harini baru nk masukkan dalam blogger.. 
Okey sambung cerita..Masa ni aku masih berpantang lagi.. Minggu lepas pergi.. Hari sabtu 11.5.13.. Layan kan anak buah nak sangat pergi genting..Ohh yeaahhh ala nyer pon..ikut je lah..Aku pergi dah banyak kali so kali ni layan anak buah saje...
Tapi pembaca jgn pelik or hairan..Sbb aku ni pantang pun nk bjalan..K..sebenarnya aku jalan xlaju laju pun..Lagipun banyak rehat,duduk saje..n game pun naik yg jenis kete api pusing pusing tu..oh ye...yg buaian sotong tu..Mak xleh tahan lah..hihihi...Mak berani naik sbb x menekan perut..kalau roller coster tu mmg mak x berani..Fuhh..teburai perut dibuatnye..Sabar je tgk..nasib la sakit.. Kalau tak....Mak ler no 1 beratur nak naik..hihihi..Cukup naik buaian sotong n kete api je dah ckup happy..Sbb tujuan layankan anak buah..Happ…