Thursday, 16 May 2013

Genting Highland


Assalammualaikum..
Hai follower yang slalu sudi singgah myblogger..kali ni aku update lewat sikit..hikhihik..Keletihan n lemah longlai melanda...So nk update pon x larat deh..Dan harini baru nk masukkan dalam blogger.. 

Okey sambung cerita..Masa ni aku masih berpantang lagi.. Minggu lepas pergi.. Hari sabtu 11.5.13.. Layan kan anak buah nak sangat pergi genting..Ohh yeaahhh ala nyer pon..ikut je lah..Aku pergi dah banyak kali so kali ni layan anak buah saje...

Tapi pembaca jgn pelik or hairan..Sbb aku ni pantang pun nk bjalan..K..sebenarnya aku jalan xlaju laju pun..Lagipun banyak rehat,duduk saje..n game pun naik yg jenis kete api pusing pusing tu..oh ye...yg buaian sotong tu..Mak xleh tahan lah..hihihi...Mak berani naik sbb x menekan perut..kalau roller coster tu mmg mak x berani..Fuhh..teburai perut dibuatnye..Sabar je tgk..nasib la sakit.. Kalau tak....Mak ler no 1 beratur nak naik..hihihi..Cukup naik buaian sotong n kete api je dah ckup happy..Sbb tujuan layankan anak buah..Happy tgk diorg suka sangat main kat genting..Sampai x ingt makan,rehat,mengantuk..Sampai merajuk rajuk..huhuhu.. 

Ini lah kenangan yg xleh lupakan..Sbb tgk anak buah suke sangat..Sampai xingt sume..Mama diorg ckp kalau ade rezeki lagi.Mungkin bawa lagi..Tapi myby g pulau kot..Insyaallah. Fuhh..genting bawa budak budak..Menagis nk kompol duit..Ni pun si ayen ngigau nagis nagis..Nak main game lagi sampai pakej kencing atas tilam..Lawak gile..Cfm la hoskeeping benggang ngn guest mcm ni..Hahahaha..Maapkan kami..hahahaha ..

Memandangkan kami ni bajet orgnye.. Kami bawa maggie 1 beg, milo n roti.hihihi.. 
mana taknye.. kat sana kan mahal makanan nye..budak budak ramai..fuh.pekej lagi sampah 2 beg dlm hotel..hikhihik...tapi kami x la makan maggie je..ade restoren tu..Mungkin boleh la ckup bajet nak makan..
Ambik hidangan siap air..Tu pun paling murah kot..Nasi goreng thai..Nasi goreng kampung..Nasi goreng nanas..sepinggan siap air rm12.90..Sari x makan nasi lapar tu..Dah la sejuk..Kat sana pun mcd & kfc xla mahal sangat..Bolehla..Dari maggie 1 cup rm5 kan..So bajet bajet la kat sana..

Game kat sane pulak..Standart dari dlu x ubah kot..
Dewasa rm70 (outdoor n indoor) 
Kanak2 rm49 (outdoor n indoor) 
Family pakej 2 dewasa 2 kanak2 outdoor n indoor rm213 

Tu je la kot..Kalau nak main salji kena la tambah wet..So ramai ambik la pilihan bijak.. K la itu saje aku nk kongsikan dlm blogger aku.. Ade lagi sambungan akan aku kongsi.. 

 Update by android china 
Cerita cinta AshashmaWithLOVEadha 
CeritaCintaDatangDari_HATI


happy fun..yeahh

dalam cable car genting

banyak duduk saje..xlarat..

zoommm

i'm happy this park

No comments:

Post a Comment