Posts

Showing posts from 2016

Ikan Patin Durian Chondong terbaikkkkk!!!!

Image
Assalammualaikum..
Ehhhh.. dah bsawang ke blogger ni.. macam dah lama tak update cerita.. Dah pupus ker??? ciaaaa.. (~.~)
Taklah.. lom pupus lagi.. hehe ..cuma tak ada masa nak update ngan tak ade cerita.. tapi malam ni rasa nak update..
Cerita apa??? Cerita ni haaa.. Laki bawak pi makan ngan kawan-kawan kampung die kat kedai makan Ikan Patin Durian Chondong.. 

Dah lama sangat bual-bual baru arini bkesempatan nak pergi makan.. tu pon kawan2 dia bawa n tunjukkan tempat..tp tempat die uhhhh mak ai.. kemain masuk kedalammmmmmmm jalan nye masuk bkelapa sawit.. hahaha  tp perghhhhhhh.. rasa die terbaikk.. sedap langsung tak ada bau hanyir.. boleh repeat lagi hihihi
meh belanja gambo sikit.. tapi gelap lah.. xpakai flash hehehe





menu dia macam2 tp oder ni je.. power ikan patin masak stim dan patin masak paes.. tapi rasa nye aku lagi suka ikan patin masak paes..sedapppp..sotong tepung..ikan patin goreng die sedap siakkkk cicah sambal..ade pucuk paku lagi.. amboiiii bselera kooo.. nyum nyum
tapi air …

Suplement Makanan Sunnah Qaseh Gold yang Terbaik bagi aku!

Image
Assalamualaikum,
fuhhhh..rasa macam setahun gak tak aktiv blogger ek.. tah ape yang bz sangat sampai tak sempat-sempat update blogger..ngeh ngeh ngeh (^_^)
Masih ramai ke follower aku dalam blogger nih?? Harap masih ramai lah yang sudi singgah blogger aku ek..cia cia cia.. :p
Hari ni tah ape rasa tetibe nak update something.. ape tuh?? nih nak share yang aku amalkan suplement tambahan dalam tubuh aku nih ha.. suplement ape??

SUPPLEMENT SUNNAH QASEH GOLD Sebenarnye aku amalkan pastu rasa feckback yang posetiv kat aku tu aku jual sekali..cia cia cia
Mesti ade yang tertanya-tanya supplement nih untuk ape.. Banyak khasiatnye.. suplement nih bukan nak putih gebu gebas tau.. Produk nih.. produk kesihatan. Allamdulilah aku amalkan sampai sekarang.. membantu aku tenaga tambahan sebab penat seharian buat kerja,sakit lutut, demam, batuk, selsesema, merangsang susu badan aku, masalah cyst, keputihan & menstabilakan hormon aku.. (^_^) HUHUHU..alhamdulilah syukur ada qaseh..klu tak makan tu..…