Thursday, 1 September 2016

Ikan Patin Durian Chondong terbaikkkkk!!!!

Assalammualaikum..

Ehhhh.. dah bsawang ke blogger ni.. macam dah lama tak update cerita.. Dah pupus ker??? ciaaaa.. (~.~)

Taklah.. lom pupus lagi.. hehe ..cuma tak ada masa nak update ngan tak ade cerita.. tapi malam ni rasa nak update..

Cerita apa??? Cerita ni haaa.. Laki bawak pi makan ngan kawan-kawan kampung die kat kedai makan Ikan Patin Durian Chondong.. 


Dah lama sangat bual-bual baru arini bkesempatan nak pergi makan.. tu pon kawan2 dia bawa n tunjukkan tempat..tp tempat die uhhhh mak ai.. kemain masuk kedalammmmmmmm jalan nye masuk bkelapa sawit.. hahaha  tp perghhhhhhh.. rasa die terbaikk.. sedap langsung tak ada bau hanyir.. boleh repeat lagi hihihi

meh belanja gambo sikit.. tapi gelap lah.. xpakai flash hehehe






menu dia macam2 tp oder ni je.. power ikan patin masak stim dan patin masak paes.. tapi rasa nye aku lagi suka ikan patin masak paes..sedapppp..sotong tepung..ikan patin goreng die sedap siakkkk cicah sambal..ade pucuk paku lagi.. amboiiii bselera kooo.. nyum nyum

tapi air ko buat sendiri ye.. atau ambik air kotak je kalau tak nak buat air sendiri..huhu


Kat sini kira kepala kalau makan.. sorang makan 1 kepala RM30 ye..

tempat nye aku tak tahu hahaha tp haaaa ko google la sendiri atau pakai wase taip Ikan Patin Durian Chondong. jumpe lah nanti hahaha.


ok dah nah nak balik jb dah.. Esok kerja.. nanti balik kampung bleh plan makan sini lagi.. terima kasih seben ngan kawan seben ajak makan sini :)

k bye 

Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-59tahun!!

ASHASHMAWithLoveAdha
NYAWA&CINTA 
CeritaCintaDatangDariHATI

No comments:

Post a Comment