Posts

Showing posts from March, 2013
Image
Assalammualaikum... Update..update..update... update blog sampai lebam ... (T..T) ...tettttt  Kali nih nk update pasal makan...makan dan makan.. saya suka makan..yeahhh... Malam semalam dating ngn en.suami sebelum teman dia pi main Futsal.. (tapi tidur dalam kereta sbb perot dah kenyang..hihihi) kami dating kat warung Sup Gear Box Tun Aminah, Skudai JB jer.. Pembaca blog aku apa lagi jom try gear box kat sini.. kaw..kaw..kaw...meletup..sluppp giler..  Tapi warung nih biasa jer..tepi jalan..pakai warung tolak²tuh.. aku tak sempat nak ambik gambo kedai.. yela dating ngn husban..dia mana suka aku ambik² gambo nih.. :( ah...dulik kan..ape yg aku dapat aku nk update juga kat blog aku nih..hahaha.. Paksa²..KAHKAHKAH..
Sup Gear Box Tun Aminah

tak boleh tahan mak tiap kali makan sup gear box ni..
Okey "mak" nak sambung cerita: Sebenarnya aku tak reti makan sup gear box nih.. semua en.suami yag hajo makan.. (T..T) Tahun 2009 kot masa pratikal kat HOTEL GOODHOPE skudai.. aku dok meny…

Ikhtiar untuk hamil

Image
Assalamualaikum
Kepada semua yang sudi singgah blog aku yang tak seberapa ni.Terima kasih sebab follow..Entry kali ni ikhtiar untuk hamil..Entry agak sensitif sikit untuk dicoretkan dalam blogger aku & terlampau panjang untuk dicoretkan .Tapi aku mahu juga kongsikan pada sesiapa yang sudi follow tentang hidup aku..Sebelum aku memulakan cerita kali nih ada aku terbaca dalam blogger yang aku tak kenali & aku tertarik dengan ayat empunya blogger tu..
"Anak adalah rezeki dari Allah..Sekuat mana kita berusaha, jika belum ditakdirkan memiliki rezeki tersebut..Maka bersabarlah.."
Tersentuh hati aku..Aku redha dengan kententuan Tuhan yang maha Esa..

Pasangan mana yang tak nak anak..Semua pasangan yang berumah tangga semua mahu kan anak & juga aku..Mungkin aku tersentuh hati dan tersentap seketika sekejap jika ada sekelilingku bertanya & bertanya..Jawapan ku hanyalah "senyum dan mendiamkan diri" & ada juga aku menjawab "belum ada rezeki,inyaAllah akan u…

Saya ada Pou Pou.. :)

Image
Assalamualaikum.. hai..rini nak cite..menatang alah piliharaan saye nih.. nama die pou pou.. baru jer bela 5 hari.. tapi dah gemok sangat..hihihi.. xder keje ni lah keje saye.. bagi makan..mandikan..sumelah.. nak ikotkan..sume dah ade pou pou.. aku jer baru  nk bela nih ha...k la jom tgk² pou pou saya
Pou pou saya first day donwlod.. dirty comil sangat..hihihi..
pau saya sihat semakin gemok..lak tuh dah dapat li baju..hihihihi
pou saya kotor nak mandi katenye...

pou pou tido nih..
pou pou sihat..tenaga banyak..makan cukup..huhuhu
pou pou mandi..hihihi
pou pou ketawa..sbb saya geletek die..comil..
pou pou marah sbb xnk mam ubt..hahahaha.. saya kan jahat suke dengki..
pou pou tgk ping pong nih.. aku x tahu ape function ping pong nih sbb die x leh pgg pon..
pou pou mara aku sbb nk bagi die ubat..hahahahaha
pou pou gembira dengan saya..hihihih
control macho eh?
pou pou ketawa lagi..
saje nih dengki die tutup lampu.. pandai marah nih.. suke sakat pou pou..
bila buka lampu senyum terus..ha…

Sesaje :)

Image
Assalamualaikum.. Hihihihhi... nih saje update gambar ni.. pic ni sesaje x der niat nk ambik posing sebini.. bagaikan kayu playwoooodd perut buncit.. hihihi

Bajetnyer konon nk posing cam model lah ni konon..hampeh..  HAHAHA :) k dah bye..
cerita cinta: ashashmaWithLOVEadha CeritaCintaDatangDari_HATI