Posts

Showing posts from November, 2012

Nur Rifa Aneesa

Image
Assalammualaikum...
Ini sesaje jer ambil gambar baby neesa nih..Anak kepada abang kak aton..Hari tuh akak opis si kak nor nak pi melawat baru bersalin 21 hari so aku pun ikut jer lah..Dan semestinya aku x melepaskan peluang untuk mengambil gambar..Aku kan gile ambik gambo..hihihi..jom lah tetengok...gambar biase² saje.. okey happy smile...;)





Dah nih jer la aku nak kongsikan gambar yang aku ambil masa tuh..k dah bye..hik hik hik..

Thanks for reading myBLOGspot: cerita cinta ashashmaWithLOVEadha CeritaCintaDatangDari_HATI



Musim Durian Hujung Tahun 2012..:)

Image
Assalammualaikum...

Tibanya musim durian..Bukan main banyak lagi durian kat kawasan kampung paya, kampung pok nih...Ohh..yeahhh...walaupun aku dok JB sebenarnya aku dok kawasan kampung jer..hahahaha.., yg penting aku dapat juga menikmati durian..Dah tuh payah tunggu balik kampung Muo & beli² dah..Datang opis jer dah ade durian kat pantry..wahahahaha...Terima Kasih Pak AYOB naaa sbb bawa durian yang banyak...ekikikiki...(gila)

Pulaknya nak sedapkan cerita...En.suami gila durian & asyik tanya, budak opis xder bawa durian ker..Kebetulan die minta hari sabtu haritu..Ada pulak durian si Pak AYOB naa ni bawa g opis..Banyak lak tuh..Haaa...hangkut bawa balik ler pe lagi...terbaikk....

Jom lah cuci mate pe lagi....

Okey..Ning x sabar nak makan durian..:)
3 Biji jer angkot..nanti cfm ade org bagi lagi durian nih..
sabo yer nih..ko nih ahh...x nyabo..hulur hilir..terempap durian kat tangan tuh baru tahu..
yang comil
buka yang besae baru power..
nyum² mari kita makan durian..sape x suke …

Black & Malique - Teman Penganti

Image

Kehilangan - Firman

Image

Myanniversary 1year

Image
Assalammualaikum..
Alhamdullilah..Syukur pada Allah pada tanggal 11.11.2012 genap sudah setahun usia perkahwinan aku bersama Mohd Adha Bin Milan..Amin..Moga jodoh kami kekal hingga ke akhir hayat & bahagia selama²nya..Amin amin amin ya rabbalalamin :)
Dan semalam en.suami membawa aku pergi dating kat Steamboat Bukit Indah..(kena paksa bawa dating..hahahaha).SteamBoat kat situ sedap & murah gilor tau kat citu 1 kepala just RM20 saje..makan lah seberapa banyak nak makan n lepak ler seberapa lama nak lepak kat citu..Tokey kedai tuh china muslim toh..Dan di sah kan Halal oleh Jabatan Kementerian Islam Malaysia (JAKIM)..
Jom tgk ape yg aku nak kongsikan Hari Bahagia Kami..:)
Bunga sempena ulang tahun..ikikiki
:)
Steamboat Kangkong Bukit Indah..
Daging²..yum²...
macam² ado..
Pilihan kami ayam black paper
Daging Black paper
Bukan pilihan kami..Rumpai..hahahaha..kami x makan..
Yang ni sedap rasa ketam sikit..(scallop)
Uhhhh...Lala...

Aneka mee..
Pepahat..ok la rasanya..
Di sahkan hal…