Posts

Showing posts from November, 2013

New baby born photoshoot Harith Zaheen..:)

Image
Assalammulaikum..
"Abadikan detik² kelahiran anak anda dengan setiap gambar bersama Panasonic Lumix GF5" Berminat?? Jom booking..HAHAHA..pancing ek..saje je lah..ni pon sajer ambik gambar baby nih..aku mmg suka ambik gambar baby pastu edit..kemera x ler handal sangat sehebat Nikon mahupon Canon..ala kemera biasa jer brand panasonic..nk li kemera handal nnti ade bajet beli jugak kot..insyaallah..Tpi lumix pon aku dah okey je wat stakat rezeki skang ni..Okey abaikan pasal story kemera..so skang cerita pasal gmbar..
Kebetulan dah lama x ambik gmbar photoshoot..so akak opis aku baru je balik uma die lepas bsalin..baru 3 ari aku dah sebuk datang uma..pasalnye ape tah..aku pon lupa sbb ape..hahahaha..maka ambik lah gmbar skali..suke plak tgk gambar² nih..apa lagi jomm scrool..:)



















last pic skrin zoom snap..sbb terlalu comel..hoho..k dah bye itu saje pic yg lawo aku rase.. Klu ade sesape bminat nk aku ambik gambar n edit utk kenangan.. moh le booking cpt..hewhewhew..xkisah pre-wedin…

Sunway Lagoon dlm kenangan :)

Image
Assalammualaikum..
Hai hai hai..blogger..dah lama x update cerita baru..mcm2 cerita ada.. cume x sempat nk update je..cerita dah lama pon nk update jugak xpe lah kali ni aku nk update lepas g Pulau tioman kami pergi Sunway Lagoon pulak..Horeyyyy..hahaha..enjoy jek ek..x ilang penat pergi pulau tioman pergi pulak ke Sunway..Tapi g sunway ni disponser..hewhewhew..nk g sendiri mmg makan taun lah nak save duit..hihi..Sapa sponser?? Company en.suami..so benda free sapa x nk pgi kan??layan jerk..rugi x pergi toh.. so gambar x banyak sebab simpan dlam loker..rugi pulak kan x bawa skli Hp masa mandi..so gmbar yg ada ni je lah..untuk kenagan dlm blogger aku..so jom scrool sikit je gmbar nyer..:)

Kami naik bas pergi ramai²..tapi ade yg bpecah..2 3 org jer kawan en.somi join kami.
Yeahh dah sampai pon..Ni pon dapat snap sikit jer..candid dlm bas..
sampai je sunway ambik baucher makan n tiket..huhu..ramai masa ni yg pergi Sunway.. sbb company besar kan.so layan je lah..
Buat kenangan 1 pic kat d…