Friday, 1 November 2013

New baby born photoshoot Harith Zaheen..:)

Assalammulaikum..

"Abadikan detik² kelahiran anak anda dengan setiap gambar bersama Panasonic Lumix GF5"
Berminat?? Jom booking..HAHAHA..pancing ek..saje je lah..ni pon sajer ambik gambar baby nih..aku mmg suka ambik gambar baby pastu edit..kemera x ler handal sangat sehebat Nikon mahupon Canon..ala kemera biasa jer brand panasonic..nk li kemera handal nnti ade bajet beli jugak kot..insyaallah..Tpi lumix pon aku dah okey je wat stakat rezeki skang ni..Okey abaikan pasal story kemera..so skang cerita pasal gmbar..

Kebetulan dah lama x ambik gmbar photoshoot..so akak opis aku baru je balik uma die lepas bsalin..baru 3 ari aku dah sebuk datang uma..pasalnye ape tah..aku pon lupa sbb ape..hahahaha..maka ambik lah gmbar skali..suke plak tgk gambar² nih..apa lagi jomm scrool..:)




















last pic skrin zoom snap..sbb terlalu comel..hoho..k dah bye itu saje pic yg lawo aku rase..
Klu ade sesape bminat nk aku ambik gambar n edit utk kenangan..
moh le booking cpt..hewhewhew..xkisah pre-weding ke..gambar prenent ke..family potret ke..xkisah pon..gambar xder limit..mana yg cantik ambik le..xkisah..tp copy right dari aku lah..hihi
Harga berapa caj???..ohh..xmahal pon..
Suka hati nk bayar berapa.. RM1 ? RM2? Okey jer..seiklas hati bayar dgn hasil gmbar aku ambik..Mana ada servis free kan..ok la tu seiklas hati nk bayar berapa..aku ok jer..sbb budak mentah jek..hoho
Tapiii tapi ada tapi..hihi
Duit minyak pergi lokasi pergi & balik, Duit burn gambar dlm CD, lain harga eh..hahaha..itu aku yg bagi harga..hahahaha..k dah bye.terima kasih singgah.:)
Oh ye lupa..Kak ton tahniah selamat mlahirkan anak yg ke-2..Alhamdulilah sepasang sudah..doa² kan semah pulak ye..k da da..


Cerita cinta:
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI

Sunway Lagoon dlm kenangan :)

Assalammualaikum..
Hai hai hai..blogger..dah lama x update cerita baru..mcm2 cerita ada.. cume x sempat nk update je..cerita dah lama pon nk update jugak xpe lah kali ni aku nk update lepas g Pulau tioman kami pergi Sunway Lagoon pulak..Horeyyyy..hahaha..enjoy jek ek..x ilang penat pergi pulau tioman pergi pulak ke Sunway..Tapi g sunway ni disponser..hewhewhew..nk g sendiri mmg makan taun lah nak save duit..hihi..Sapa sponser?? Company en.suami..so benda free sapa x nk pgi kan??layan jerk..rugi x pergi toh.. so gambar x banyak sebab simpan dlam loker..rugi pulak kan x bawa skli Hp masa mandi..so gmbar yg ada ni je lah..untuk kenagan dlm blogger aku..so jom scrool sikit je gmbar nyer..:)

Kami naik bas pergi ramai²..tapi ade yg bpecah..2 3 org jer kawan en.somi join kami.

Yeahh dah sampai pon..Ni pon dapat snap sikit jer..candid dlm bas..

sampai je sunway ambik baucher makan n tiket..huhu..ramai masa ni yg pergi Sunway.. sbb company besar kan.so layan je lah..

Buat kenangan 1 pic kat dalam sunway..jadi lah..nk cerita pgalaman kat dalam sunway xder gambar pulak..tp memang seronok..sbb aku paling suka naik pmainan dalam sunway nih..hahahaha...en.suami penakut nak naik..ape pon x boleh..hihi


tadaaaa...ehhh..my sisto pon hado..
Okey skali jumpa my sista dlm sunway..hahaha..x lah dah plan jumpa kite org dlm sunway..kakak dri kampung naik kereta..aku dari JB naik bas..lagi best..layan gile² akak aku..x lah boring..aku ngn akak aku lah dok gasak main game kat sunway nih..rugi lah sape pergi x main x naik pmainan dlm ni.. :)
Yg terbaru ada 5D kena masuk..best giler..cume pnt brato je..xpe lah..bnda free layan..satu jer x dpt naik lagi..hoho..ape tah yg tbaru tu ramai sangat x dapat nak naik..xpe la next time pgi lagi klu ada rezeki.. nk cerita pon x der gmbar x syok..klu ada gmbar kan best..nk cerita aku naik kapal terbalik..naik jambatan gantung..ade pocong mcm2 lagi lah terbaru kat sunway..rugi la klu x fun giler2 kat sunway ni..ape2 pon aku hapy sangat..xpayah nk pikir sedih..ingat fun jer..kan best..huhu..rindu pulak nk g sini lagi..:)

last pic aku kat luar sunway..sadis x der gmbar kenangan dlm sunway banyak²..xpe lah x der rezeki nk ambik pic kt sunwey..next time nk ambik pic..huhuhu
k la x de cite sangat lah klu x der gambar..xsyokk..next time aku pastikan ade gambar pennuhi blogger aku eh eh..k dah bye tq reading my blogger

Cerita cinta:
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatang Dari_HATI