Posts

Showing posts from February, 2013

Luaskan Kuasamu Johor

Image
Assalammualaikum Kepada yang selalu sudi singgah blog aku n  sedang follow blog aku.. Entry ni, cerita semalam.. En.suami ajak pi tengok bola LIVE JDT FC vs Lions XII FC (Singapura) 19.02.2013 / selasa / 8.45mlm  kat Stadium Tan Sri Dato Hj.Hassan Yunos Larkin.. kali pertama dalam hidup tgk bola kat staduim..hakhakhakhak.. En.suami dah banyak kali pergi sorang dengan kawan² dia.. aku jer slalu dia tinggalkan kat uma..sampai hati kan..hihihi.. xla..aku x kisah pun..xkan nak kongkong suami lak kan.. biarkan ape yg dia suka nak buat..buatlah.. Errrmmm...Seriusly aku memang tak suka tengok BOLA.. Disebabkan suami minat sangat bola, dengan rela hati aku kena minat juga BOLA.. sebab nak curi HATI en.suami...hihihi K la jom layan pic kat bawah n perasaan aku kat sana.. aku sangat² la teruja & jakun bila sorak masa nak Goooooollll!!!!!!!!.. biasala orang kampung baru dok bandar..mmg gini jadinya.. kalau x kerna suami yang bawa mmg x kemana lah..hihi tapi sekarang nih aku rasa macam nak p…

Hari jadi Mika yang ke 1 tahun..:)

Image
Assalammualaikum.. hai..hai..hai..yang sudi singah blog aku tuh.. Entry kali nih saje update birthday anak buah yg ke 1 tahun.. Nama si manja : Aidil Mikail Bin Shahrin Nama ibu : Aidah Bte Aliman.. Nama samaran : Mika (makcik esah yang bagi nama samaran ni)wakaka sambut birthday biasa² jer.. wat bbq & steamboat kat umah.. terbaikk tok sampai x leh nak makan sebab kenyang sangat.. eh?dok bebel pepanjang plak...marilah kita layan pic hari jadi anak buah aku.. baru dapat kaki.. nak jalan aje.. Yok yok tgk pic kat bawah..:)
mak die over..wakaka
suke giler mika masa nih time nyanyi lagu happy birthday..lalala
sambut ramai anak buah jer..
usaha tiup belon..tapi x jugak jadi..huhu
poyo nih muke..hahaha
bapak aku pon sebuk niup..hahahaha
mak cik esah ni lagi poyo..
muka abg aku x leh bla..tamak nak tiup..
abah aku pun same..hahahaha
taici raye cina..
fazly poyo
request ambik pic macam kena terbang oleh angin.. wahahaha..mak aku pun layankan
riuhh...ni angkara semua anak buah
kek birthda…