Saturday, 2 February 2013

Mencuba Produk Shaklee pulak.. :)

Assalammualaikum..

Heeee..macam dah lama sangat x update blog ni.. Rasa arini nak kongsi cerita sikit ni..(wat² gaye makcik kepoh..hahaha)..Okey sambung cite aku baru je cube² nak try produk Shaklee ni..Memandangkan kakak opis dah guna produk ni..N than die kate bagus..Aku pun rase macam nak mencubalah "pack trail jer"..hihihi..tapi kakak opis ni ambik set untuk Ibu menyusu..Yang penting aku tgok muka die berseri²..Apakah yang kakak ni pakai...baru lah aku tahu rahsianya..Rupa² nya ambik pil Vita-c dari produk shaklee..ngeeee..mengundang untuk aku nak mencuba la..Lagipun produk ni Di sahkan HALAL.. Dan skang ni aku mencuba produk Kecantikan kulit & Kesuburan..Ooppssss...Kesuburan??? Skang dah malas nak malu² dah..Skang untuk iktihar macam mana nak wat atau membantu masalah ni..So aku akan cuba, usaha, berdoa, & tawakal kepada ALLAH s.w.t ..Produk ni aku ajak skali en.suami makan untuk tenaga dia & penjagaan dalaman dia dan juga aku lah..Sama² usaha senang cerita..Skang ni aku masih mcuba trail pack saje..Next month mungkin beli set yang tahan 4 bulan nya lah..weeehuuu... ting ting ting $$$$$$$.. pusing kapala ku.. xpe² en.suami ada..Jangan wisau..lalalalalala..


him him him..Ni la produk yang aku akan cuba bulan Feb 2013 nih..insyaalah dengan izin ALLAH demi sdikit dpt membantu (mungkin)..

+

Zinc Complex 
+

Alfalfa Complex
pic out of focus.lalalalala(pakai hp jew)
+

Ni pack trail jer..tok sebulan...
B-Complex

+

Sama lah ini..trail pack untuk sebulan juga..
Vita E with selenium

Set Produk Shaklee Kecantikan & Kesuburan yang aku ambil ni 
aku nk kongsikn sedikit info adalah utk : 
* Mengstabilan hormon.
* Meningkatkan daya seksual & pertumbuhan organ
* Bekalkan tenaga.
* Membantu meningkatkan kesuburan.
Vitamin  C (Chewable) pula :
* Merangsang penghasilan kolegen dari dalam kulit.
Ceh....konon aku nih nak hilangkan jerawat n parut jerawat kat muka aku la ni sebenonye..
tggu je la hasilnya la ye..wehuu

Aku dapat yang ini..Yang Vita-c telan nyer rase stok xada lagi kot.Xpe la yng ini pun ok jer..

Kalau nak info lebih lanjut 
leh la tanya pada pengedar Shaklee yang disahkan la ye..
aku ni tak berapa tahu sangat,,
sbb baru nak mencuba..
Dan Produk ni bergantung pada individu cepat atau lambat..
Insyaalah...

p/s: so untuk kawan² mari lah kita mencuba produk ni dari Shaklee ni..
Bukan saja untuk kecantikan & kesuburan saje..
ada banyak lagi..
Untuk ibu menyusu
Untuk berpantang & pembedahan
Untuk penjagaan dalaman wanita / suami
Untuk Resdung
Untuk alergi, asma, enzema
Untuk Sistem pertahanan badan
Untuk kanak²
Untuk Ibu mengandung
dan juga untuk Turunkan berat badan pun ada..
wow..banyakkan..
So mari² la kita mencuba produk ini..
Jangan takut dan risau ataupun was² sbb 
Disahkan HALAL..

Ok lah dah habis cerita..kawan² yang senasib macam aku mari lah kita mencuba produk ni..hihihi..
Dan hasilnya nanti aku akan kongsikan akan datang ya..k bye.. :)

Cerita Cinta:
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI










2 comments:

  1. wihuuu.....best mah...xnyesal lah guna...akk suke alfalfa...bgs utk keputihan kite ;p
    skrg no panty liner :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah! :)

    Assalamualaikum. Atasi pelbagai masalah kesihatan dengan memilih vitamin yang diyakini halal, selamat dan mudah diserap oleh badan. Klik --> Vitamin Suci untuk info lanjut. Terima kasih.

    ReplyDelete