Posts

Showing posts from May, 2015

Happy time Bayou Lagoon Melaka

Image
Assalammualaikum, 
Ahhh..dah lama x meroyan dlm blogger.. Arini mak semah nk cite kami poyi mandi manda kat Bayou Lagoon Melaka haritu..
Pinjam gambo akk, aritu x ambik gmbo sngat..hehehe
Layankn anak2 buah pi mandi manda 1mei15.. Tempatnye best.. Puas hati.. Xlah besar bleh kawal bdk smpi 5 org.. :) .. Ni first time marisa mandi pool.. Mula2 diam lelama sejuk ngis.. Maklum lah x pnh mandi air sejuk.. Gigil la marisa tu.. Tp xde pic mandi sbb xpgg fon.. Ade pon yg xmandi je.. 


Harga masuk pon xlah mahal..  Dewasa: RM22.00 Kanak2: RM16 Org tua: RM11.00
Korang2 pi la sini bawa anak2 adik2.. Bagi aku puas hati sbb tmpt x besar n aku leh dok 1 tempat ngn marisa tgk diorg mandi dari jauh je..
Kat sini pon korang leh check in apartment.. 1malam RM400 kata akk aku lah.. Akk aku dah g bnyk kali n tido situ.. Aku baru first time bawa marisa.. Abah marisa x ikut kena kerja so kakak lah bawa kami bdua jalan ngn ank2 die..
Ok tu jelah aku blnje cerita.. Xtau Nk meroyan ape lgi.. Hihi n jom aku s…