Saturday, 16 May 2015

Happy time Bayou Lagoon Melaka

Assalammualaikum, 

Ahhh..dah lama x meroyan dlm blogger.. Arini mak semah nk cite kami poyi mandi manda kat Bayou Lagoon Melaka haritu..

Pinjam gambo akk, aritu x ambik gmbo sngat..hehehe

Layankn anak2 buah pi mandi manda 1mei15.. Tempatnye best.. Puas hati.. Xlah besar bleh kawal bdk smpi 5 org.. :) .. Ni first time marisa mandi pool.. Mula2 diam lelama sejuk ngis.. Maklum lah x pnh mandi air sejuk.. Gigil la marisa tu.. Tp xde pic mandi sbb xpgg fon.. Ade pon yg xmandi je.. 



Harga masuk pon xlah mahal.. 
Dewasa: RM22.00
Kanak2: RM16
Org tua: RM11.00

Korang2 pi la sini bawa anak2 adik2.. Bagi aku puas hati sbb tmpt x besar n aku leh dok 1 tempat ngn marisa tgk diorg mandi dari jauh je..

Kat sini pon korang leh check in apartment.. 1malam RM400 kata akk aku lah.. Akk aku dah g bnyk kali n tido situ.. Aku baru first time bawa marisa.. Abah marisa x ikut kena kerja so kakak lah bawa kami bdua jalan ngn ank2 die..

Ok tu jelah aku blnje cerita.. Xtau Nk meroyan ape lgi.. Hihi n jom aku share pic yg lain tu pon pinjam pic akk dah pnh pgi bln lepas..hohoho 




Ok dah habis.. Thanks sudi buang masa singgah myblogger..

CeritaCintaDatangDari_HATI
AshashmaWithLove_ADHA
NYAWA&CINTA




1 comment:

  1. Best nye lahaiiii... in shaa allah.. one day nnti :D

    ReplyDelete