Friday, 15 February 2013

Hari jadi Mika yang ke 1 tahun..:)

Assalammualaikum..
hai..hai..hai..yang sudi singah blog aku tuh..
Entry kali nih saje update birthday anak buah yg ke 1 tahun..
Nama si manja : Aidil Mikail Bin Shahrin
Nama ibu : Aidah Bte Aliman..
Nama samaran : Mika (makcik esah yang bagi nama samaran ni)wakaka
sambut birthday biasa² jer..
wat bbq & steamboat kat umah..
terbaikk tok sampai x leh nak makan sebab kenyang sangat..
eh?dok bebel pepanjang plak...marilah kita layan pic hari jadi anak buah aku..
baru dapat kaki..
nak jalan aje..
Yok yok tgk pic kat bawah..:)

mak die over..wakaka

suke giler mika masa nih time nyanyi lagu happy birthday..lalala

sambut ramai anak buah jer..

usaha tiup belon..tapi x jugak jadi..huhu

poyo nih muke..hahaha

bapak aku pon sebuk niup..hahahaha

mak cik esah ni lagi poyo..

muka abg aku x leh bla..tamak nak tiup..

abah aku pun same..hahahaha

taici raye cina..

fazly poyo

request ambik pic macam kena terbang oleh angin..
wahahaha..mak aku pun layankan

riuhh...ni angkara semua anak buah

kek birthday mika 1 year

hadiah dari acik mama n uncle papa..
sape lagi..aku ler ngn en.husban..hihihi

muka makan kek..cekeh

nak sepet ape ye?

stemmboat & bbq..huhuhu

aku pun nk juga ade dlm pic..hihihi..perasan x..mika di biarkan..hahahaha

good kate bapak aku.. :)

happy family..tapi x cukup ramai nih..ade yg xder..

candid pic

abah n mak aku yg comil & hensem...hihihi

poyo..muka cover..

ayen n irfan

:)

geeeeee..ape kekonon tuh?

sepit muka dik nana.

mika sebok main cawan plastik jer

yeahhh..yeahhh..kae mika..bising mulut tu..

makan plastik cawan tuh eh?

senyum la dik danish..
konon nk pejam mate sebelah tapi x leh..hahaha

nana & bila

nampak x ayen kat blakang tu..hahaha

nana tulun ambik kan pic..hihihi..sweett

mika anak dato

hahahaha..akal² bapak aku nk agah mika..

danish pelik je muka tok abah wat mcm tuh?

kenyit mata lagi ;)

yeee..makan adik x der gigi

candid pic mika

gigi mak aku x der..hahahhaa

pis pis pis

dush dush ayen nakal giler

yeahhh dah buka hadiah..dapat beg

gayakan sikit..huhuhu

last pic irfan poyo..

k dah habis cerita sambut birthday mika nih..
ade lagi sambungan cerita keesokan harinya aku kat kampung..
nnti aku update lagi okey..
untuk yang singgah blog aku 
terima kasih x terhingga kerana sudi singgah yer..
hihi..k bye


cerita cinta:
ashashmaWithLoveAdha
CeritaCintaDatangDari_HATI


1 comment:

  1. Gelongsor kanak-kanak 2-3tahun rm130
    Tidak termasuk postage
    Whatsapp fakhru 0139233431

    ReplyDelete