Posts

Showing posts from 2014

Setiap Detik...

Image
Assalammualaikum..
Note: cerita ini cerita benar pengalaman sendiri masa aku mengandung..dan aku akan coretkan cerita2 kenangan aku dlm dairy blogger aku utk diri sendiri n tok sekadar kongsi cerita sahaja..kalau sudi baca lah..
11.11.2011 adalah hari pernikahan aku.. Lama nk tggu prgnent.. Tapi 3tahun je.. Ade org lagi lama mnunggu.. Aku cpt sikit lah..alhamdulilah..emmmm.. Rasanya aku lah paling excted kot tau prgnent.. Mcm2 halangan, mcm2 perasaan, mcm2 usaha, mcm2 suplement aku telan, mcm2 ubt mkn dan doa.. Alhamdulilah bjaya hamil lepas pembedahan ovari cyst..Amin.. Nk tau story tu bkk entry sebelum ni pgalaman tu ye.. Tok story ni story mgandung sehingga aku bsalin..
1bulan: 4week, ohhh.. Yg ni mmg aku tak tahu langsung yg sebenarnya aku prgnent dah sebulan.. Masa ni planning pergi honeymoon yg ke-4 destinasi kat Pulau Perhentian Terengganu bulan April 2014.. Niat dlm hati slagi x lekat slagi tu ambik peluang bcuti honeymoon.. Hewhew.. Ok masa tu ombak boat agak kuat la jugak.. Kema…