Posts

Showing posts from April, 2016

Suplement Makanan Sunnah Qaseh Gold yang Terbaik bagi aku!

Image
Assalamualaikum,
fuhhhh..rasa macam setahun gak tak aktiv blogger ek.. tah ape yang bz sangat sampai tak sempat-sempat update blogger..ngeh ngeh ngeh (^_^)
Masih ramai ke follower aku dalam blogger nih?? Harap masih ramai lah yang sudi singgah blogger aku ek..cia cia cia.. :p
Hari ni tah ape rasa tetibe nak update something.. ape tuh?? nih nak share yang aku amalkan suplement tambahan dalam tubuh aku nih ha.. suplement ape??

SUPPLEMENT SUNNAH QASEH GOLD Sebenarnye aku amalkan pastu rasa feckback yang posetiv kat aku tu aku jual sekali..cia cia cia
Mesti ade yang tertanya-tanya supplement nih untuk ape.. Banyak khasiatnye.. suplement nih bukan nak putih gebu gebas tau.. Produk nih.. produk kesihatan. Allamdulilah aku amalkan sampai sekarang.. membantu aku tenaga tambahan sebab penat seharian buat kerja,sakit lutut, demam, batuk, selsesema, merangsang susu badan aku, masalah cyst, keputihan & menstabilakan hormon aku.. (^_^) HUHUHU..alhamdulilah syukur ada qaseh..klu tak makan tu..…