Tuesday, 11 November 2014

Selamat Ulangtahun Syg

Assalammualikum..

Alhamdulilah.. Jodoh pertemuan Allah tentukan.. Genap lah harini 11.11.11 ~ 11.11.14 ulangtahun perkahwinan kami yg ke 3 tahun.. Amin.. Selama 3tahun berkahwin mcm2 dugaan, mcm2 halangan, pahit manis, susah senang masih bsama2.. Moga hingga ke akhir hayat dgn izin Allah..Amin

Untuk tahun ni tak sambut apa2 tak dpt hadiah ape2 pon.. Sbb en.suami kerja mlm,balik pagi, pagi2 plak aku g kerja.. Dpt jmp ptg time aku blik kj stgah jam saje.. Huhuhu.. T_T sedih tak??.. Xpe dah biasa kami bkerja..korban jelah masa bsama kjp pon jd lah dari dok bjauhan, mmg tak lah kan..hmmm ni pon xde cadagan nk sambut sesame sbb byk prepare brg2 baby saje.. Nnti lah ade ms insyaallah ada masa smbut lah potong kek sepotong kt secret resepi.. ( ^_^ sebenarnya nk mkn tu..hihihi)

Ni pon lagi sebulan dah nk bsalin hujung bulan 12..boleh la mintak mcm2..hihihi.. Konon2 nyer kan.. Mcm pas pantang xleh mkn.. Ngengada je lebih.. :p.. Agak2 en.somi pas baca blogger aku ni die ajk x g mkn kek secret resepi.. HAHAHAHA <-- mgharap tol gaya ye ek :p

Ok harapan doa aku untk hari ulgtahun kami.. X mintak mcm2 yg mhl2 pon.. Cume mgharap die terima aku baik atau buruk dgn seandainya, setia dgn aku tanpa mduakan aku, jaga aku makan minum cukup, bahagia kn aku & baby yg akn lahir nnti, susah senang nk sama2 wlupun aku agak mgungkit tp sbnarnye aku ikhlas susah senag bsama die, hmmm lagi ape ek... Hah semestinya syg aku cinta aku dgn ikhlas.. Tu jerk.. Klu ade nnti aku tambah lagi..hihihi.. Byk pulak ek..huhuhu.. Tp tu la yg aku harapkan.. Amin..

Udah udah smpai disini saje coretan aku buat kenangan.. Hope aku bahagia dgn en.somi & bahagia dgn cahaya mata pertama selama 3 tahun mnunggu ni dgn selamat didunia & akhirat.. Amin

Blnje sikit pic dolu2 kawin :)
Asmah Bte Aliman cinta Mohd Adha bin Milan hingga ke jannah..insyaallah..Amin 

Dah bye thank you sudi singgah my blogger.. :)

CeritaCinta:
AshashmaWithLove_ADHA
CeritaCintaDatangDari_HATI

No comments:

Post a Comment