Monday, 17 November 2014

Sweet Memory Maternity Photoshoot

Assalammualikum 

Wink.. Wink.. Kali ni nak cerita ambik gambo.. Kak yong ni nak sangat lahai ambik pic kenangan masa mengandung ni.. Yela 3 tahun menunggu.. Mcm2 saje.. So pujuk lah si kacak tu.. Kebetulan ari sabtu haritu 15.11.14 dia ckp die main futsal company die.. Tnya la balik kolbp, keje ke tak pas main futsal.. Biasa la pompan kalo tanya mcm pegawai peyiasat.. Kikiki.. Mcm2 ditanya.. Die kata half day je xkeje pas men futsal..So kepala aku pon ligat bfikir.. Hihihihi.. Pantang kalo cuti die kena ngn cuti aku..maklum lah cuti tak sama sbb dia kj roling shif.. Hah... Mula la ajk kesana la kesitu la, buat tu la, buat ni lah.. Maka ye pujuk memujuk lah ajak g photoshoot.. KAHKAHKAH (tak masal ketawa dah kenapa??) :p

Proses pujuk memujuk selesai, nasib baik nak layan kak yong ni.. Kalo x majuk sakan.. (Klu majuk pon bkn nye si kacak tu tau pujuk, wat dek jerk peten die tu..huhuhu ~_~) ok dah pujuk memujuk.. Hmmm.. Sape lak nk ambik gambo kami.. Bkn ke slame ni aku jer yg ambik gambo org.. Org nk ambik gmbo aku ade ke? Mcm xde jerk.. Hikhok.. Ok bye.. Ligat bfikir lgi.. Haaaaaa.. Mangsa adik ipo.. KAHKAHKAH.. Die pon pandai gak ambik gambo.. Maka mangsa nye adik ipo.. Yeahhhhh.. Dpt gak ambik pic meternity shoot.. Alhamdulilah.. Nasib die sudi tolong..

Jadi ambik lah gambar dkt2 jer ngn rumah.. So cadang ambik kt Nusajaya.. Ramai pgntin ambik pic kat situ.. Tapi masa tu gerimis ngn mendung.. Cuaca mcm rasa nk ngis je rasa.. Tp alhamdulilah jadi gak gambar.. Edit lah lebih sikit.. Tp makcik tu ambik gmbo ade yg out of focus.. Ok bye.. Kena edit lbh.. ~_~ nsib tak byk.. Jadi lah bp keping yg ade dari xde..hihihi

Ok dah mls nk bebel pjg2.. Jom scroll tgk pic.. 

Pic ni aku suka :)

Die main2 ambik gambar.. Ketawa2 aku

Tgk main2 lagi.. Tp sweet je walaupun main2

Pic stady satu jerk

Assalammualaikum baby wat pe tu?? Baba excted k bye

Negok main2.. Baba over excted


Sweet tak :p

Yg blakang tu bila due date?? Kikiki

Emmm jantina baby.. Rasa2 tau kannnn

Ngengada nk jugak ambik pic ginik.. Baru 3 tahun kawin nak jugak feeling sweet2 KAHKAHKAH jgn mara

^_^

Ok dan tu je pic nye.. Masa ambik gambar en.laki main2.. Nasib lawa pic nye.. Alhamdulilah utk buat kenang-kenangan.. N die nk melayan aku ambik gmbr n adik ipo pon terima kasih sudi tlg ambik gmbo kami.. ^_^ .. Hihihi.. 

Pic sume ni usia kandungan aku 8 bulan 2 minggu a.k.a 34 week .. Sangat comel mcm 5 bulan.. Aku tak kisah kecik beso janji baby alhamdulilah sihat dlm tu..Amin

Ok dah tu jelah ye.. Moga hujung bulan depan aku bersalin baby & aku selamat.. Amin ..Doa kan ya.. Mintak maaf mintak ampun pada sume klu aku ade wat silap ye..  Smpi disini saje bye thank you singgah my blogger ;)

Cerita Cinta:
CeritaCintaDatangDari_HATI
AshashmaWithLove_ADHA

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. cantik gambar :)
    doakan nana k ..dah 3 tahun gak ni..
    selamat melahirkan dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..tw..tu pon utk kenangan sendiri..nk ambik photoshoot ngn org xder bajet so ambik pic sendiri jelah sis..insyaallah moga rezeki akan datang..tapi mesti jangan putus doa dan usaha..itu penting..n thanks doakan yang baik2

      Delete
  2. Alhamdulillah.. akk follow cite adk start dr adk amik lucrin. akk pn ada endo cyst, baru je operate last week. next appointment kena amik lucrin.. akk baru je keguguran 1st baby bulan 9 ari tu dan baru tau ada cyst & fibroid. bersemangat akk baca cite adk & tumpang happy adk tgh tgu masa nk lahirkan baby. akk doakan semuanya selamat. moga ada rezki tuk akk jugak lps ni. InsyaAllah :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis..teruskan saja flow ape yang doc bagi..jangan putus usaha ya..insyaallah ada rezeki nanti..saya pun masa 5minggu cyst tumbuh lagi tau..tapi alhamdulilah..bila baby membesar cyst mgecut..after bsalin ni kemungkinan akan tumbuh lagi..sebab doc dah pesan..cyst akan tumbuh berulang..insyaallah doa ibu mengandung akk akn dpt rezeki juga..cuma lambat atau cepat..tapi doa & usaha tu penting..jgn putus asa ya..

      Delete