Tuesday, 18 September 2012

4 Hari Di Kampung :)

Assalammualaikum,
Arini masuk keja sekian lama noh cuti..nih lah keja aku kat opis..hahahaha..(time x der keja)..saje nak update blog pic masa aku kat kampung..Yelah cuti balik kampung 4 hari, hari khamis kenduri potong jambul si mika nih..hok aloh..sempat lagi ambik pic dia tunggang kambing.. atok dia pon layan kan..hahaha..dengan si suami aku ngan si ayen pong 2x5 nak ambik pic ngn kepala kambing..(xlepaskan peluang katernyer)..pastu dah cuti lama apa lagi, luang kan masa bawak budak² nih pegi mandi air terjun gunung ledang,sagil tangkak..suke beno diorang aku jadi buaya..hahaha..dengan si ning kat bilik asyik main bunga saja..Ni jelah nak update..xder ape pong nk citer..Pic mika potong jambul x dapat nak update sebab aku dah pegang pekakas tok potong jambul..huhu..so ni je la ada..ok happy fun ya..:)

Mika di samping kambing nya..hikhikhik

Oh...Kambing..jap g dah nak kena sembelih..

saat² gentir.

Tok imam baca doa..


Bismillahhirohmannirohhim..

huhuhu..siap siat...

Posing jap tok..

Mak aku dengan cucunya dengan aca² nyer dia..

Nak jugak jadi black mental..hok aloh..

Uncle papa & ayen sebuk masing² nak ambik gambo ngn kepala kambing.


Preng²...Preng...adik tepi dek..abg nak wikang nih..

sweet heart..

po yo po ayen..hahahahaha

Sempat lagi bawak diorang jejalan sambil ambik gambar kat depan uma atok..hahaha
(bunga kat telinga adalah tema*)

Last ning posing kat bilik aku kat kampung..sebok hai nk main bunge matahari tuh tiap kali balik kampung..


Photo shoot : HP SAMSUNG GALAXY ACE saje..hihihi
Edit Photo :  Rahsia ya..
Juru gambar : aku & ayen..
Lokasi : Kg,Jawa Panchor Muar, Johor & Gunung Ledang, Sagil,Tangkak..

LoveSTORY
ashashaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI




1 comment: