Wednesday, 26 September 2012

Si Kuning..a.k.a. Ning

Assalammualaikum..

Harini aku nak update kisah tentang my tinonet siko nih..Ning la sape lagi...Hurrmmm..Ning dah besar..x tahu berape bulan..hahahaha..rasa dah 4 bulan kot umurnya..mcm dah besar jer..Ning nih dari kecik membesar dengan minum botol susu..sebab masa bela kan mumy dia tah kemana..jadinya aku ngn en.suami lah jadi ibu&papa dia..hahaha..(berangan orang x der anak mmg mcm nih..hihihi)..Dah² teruskan lagi cerita k..

Ni botol susu baru beli dulu² lah masa nak bagi dia minum..bersih jer..

Ni pic dia lah masa dia kecik minum susu botol..nakal sangat..

Tapi sampai skang masih minum botol lagi..Terlalu manja ning ni..Nak wat macammana kan..Minum sendiri x tahu & x nak..Penat bagi susu dalam mangkuk..jadi basi macam tu jer..sabo jer lah budak..


Tengoklah pic die dah beso panjang pon masih nk muinum botol..Ngempeng jangan cakap..kuat ngempeng nih..

Botol susu yang terkini k..hahaha

Sampaikan puting jadi buruk n kudung hujung..hahaha..

Aku nak tukar puting baru pun dia x mahu..Sangup x nak minum 1 hari...merajuk ler kononnyer..ngada..dah dia suka puting nih so x tukar la sampai skang..misal kate lah kalu puting tuh dah rosak langsung x leh pakai mungkin aku akan buntu kot..sbb dia langsung x nak minum sendiri..ancaner tuh..hmmm..xpe 1 ari nnti mungkin dia nak minum sendiri kot..2 3 ari ni merajuk, dia x nak minum x nak makan..ancaner tuh..tgu jerlah aku update pasal dia nnti..hihihi..

k la arini mcm x mo cite panjang² nih saje yang ado..sekiannn..

Cerita cinta:
ashashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI







No comments:

Post a Comment