Sunday, 21 April 2013

First day check in Puteri Specialist Hospital (johor) Sdn Bhd {KPJ}

Assalammualaikum..
Hai wasap wasap..Okey arini first day aku check in masuk wad..ehem ehem..mesti ade yg tak tahu kenapa aku masuk wad..okey klu nk tahu kenape baca la entry blog aku smpai hbis..Aku masuk wad sbb esok aku operation ovarion cyst..arini aku nk cite pasal pengalaman masuk hospital swasta ni.

Perasaan aku masuk hospital kpj ni mmg servis terbaik..sempurna..layanan,kperluan sume ok.aku suka myby aku bru first time msuk hospital..pendaftaran ok siap bagi keperluan barang mandi lagi..terbaikk lah..terkejut jakun pun ade..hihihi.

Dan aku kesini ditemani oleh suami tercinta with kakak kesayangan..mak abah aku x dapat datang dri kg..sibuk bkerja..xpe aku faham..sbb keluarga kami mmg cari rezeki siang hingga malam.yg penting suami dan kakak ksayangan aku ada disisi memberi kekuatan..

Tapi perghhhhh kekuatan tu aku yg tanggung perhh pergh tdi nurse hambik darah...(arghhhh sakit la gila skali dah lah) baru aku tahu gini rasanya..sakit ya ampun..3 kali cocok darah x kuar banyak..huh..ok la sakit la tgn dok taip banyak banyak.,nnti aku hapdate lagi..jom scoll lagi kat bawah ada gambar aku dok bilik 2 pesakit jer siap standart tv lagi tamus x payah bawa..fuh fuh fuh..kelasss...

K la nk rehat lah suami pun dah balik sbb malam ni kerja malam dan aku disini dok sebuk hapdate blogger hahaha..k la dah bye n thanks for reading..

Update by tab android china.

Cerita cinta
AshashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDatangDari_HATI



give dari hospital KPJ

ceh nak manja² lah sikit..

sempat nk main² gyiyomi..hihi

i'm okey

comel x kak ton

good servis lah kat KPJ

pisss..sayang kakak ku

tengok main² lagi..en.husban senyum je ek

No comments:

Post a Comment