Saturday, 6 April 2013

Masih sempat lagi.. :)

Assalamualaikum..

Dikala sibuk sempat lagi aku nak update blog..hihi..
hmmm..bulan ni rasa macam terlalu kejar masa..
siapkan kerja opis.. persiapan operation, wat kerja assgment.., 
kerja update blog... hakhak..update blog x leh bla..(T..T)
Haiii..aku tengah pening nih nak siapkan assgment..kali nih blur² lebih plak kan..
Last assgment kali nih penuh cabaran pulak..
padahal rasa senang je kot..tapi myby banyak pikir. (O..O)
k la aku malas nak update pepanjang sbb nk kejar masa..
aku nih pakai line tenet opis..kang dah kol bape lak x siap² asgment aku..
(boss tumpang opis..hihihi :p)
sesorang lak tu..Inyaalah tak ada momok.. (M..M) ..hihiihi
dan sekian aku saje wat kenangan dalam blog aku..
aku nk isi skali pic..hihi..
Layaannnn....

jerawat xleh bla..tapi mampu senyum..


Grrrr...streesss mak stressss...


last modul saje ambik pic ni masa dalam kelas..
Oh yer mungkin ramai tertanya²..
aku ni bkerja ker skola lagi..
ok..
Sebenarnya aku seorang isteri kepada MOHD ADHA MILAN..
Seorang SURI RUMAH TANGGA.
seorang pekerja kepada BOSS aku..
Seorang Asst KAK ATON..
seorang PELAJAR PART-TIME traning center jb 
diluluskan oleh (PPE dari UUM..)
Yeahhhh... (good)..dah abis dah klass..tingal konvo taun depan saje.
k.la aku dah tak leh pikir..tak leh nak sambung assignment aku nih..
aku nk stop..sambung lagi nanti..nak balik lapar..
OH ye..jangan lupa doakan aku nanti operation Cyst pada 22.4.2013 nanti..
Aku tak mau korang simpati or kasihan pada aku..
aku mahukan DOA dari kaliann..itu saje..
sekian terima kasih..muah..muahhh..LOVE u all..
k dah BYE...

Cerita Cinta:
AshashmaWithLOVEadha
CeritaCintaDatangDari_HATI..


No comments:

Post a Comment